4.03.2004 г., 0:25 ч.

Последен танц 

  Поезия
1692 0 1
Последен танц

Ще ми подариш ли този танц,кажи!
Не се срамувай,
нека да танцуваме,
ще спра времето
ако пожелаеш
и може да танцуваме завинаги!
Искам нещо тъй невинно,
хайде любима,
нима страхуваш се от танца?
Защо обичаш ме тогава?
Знаеш че обичам
музиката,танците,
хайде подари ми последния танц,
защото друг няма да има!

© Ангела Малинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??