17.07.2008 г., 10:59 ч.

Последен залез с теб 

  Поезия » Любовна
565 0 4
Последен залез с теб

Дойдох на този плаж за последен път
и за последен път ще видя залеза с теб.
Обещай, че няма да забравиш този кът,
където преди време даде ми обет.

Не плачи! Усмивката от лицето си не сваляй:
щастлив ли си и аз ще съм щастлива!
Не падай духом и никога не се предавай!
Замълчи! Просто посрещни нощта красива...

Не ме съжалявай! Съжаление не искам!
Не искам и да чувам празни думи!
Дори юмруците от яд да стискам,
ти тръгвай, доизгаси пламъка помежду ни!

Дойдох на този плаж за последен път...
Да те упреквам не искам, и да искам - не мога!
Просто, моля те, запомни този кът,
където днес ми каза Сбогом! ;(

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??