28.01.2018 г., 20:45 ч.

Последна жажда 

  Поезия » Любовна
636 4 7

Как ще разкъсаш съня ми с ръцете си плахи?

Как ще разплачеш по чашата капките тъмни?

Още съм твоя — разбрах го, когато се сляха

устните наши, а после спокойно се съмна.

 

Знаци такива не праща съдбата случайно.

Танц съм последен, последната жажда за обич.

Скрий в сетивата си думите, допира, тайните —

всичко видяно и чуто през зимната доба.

 

Втурвай ръцете си смело — светът ни очаква!

Звездно вали и дори тишината е луда!

Щом ме прегърнеш, сърцата ни бият еднакво.

Нека до нас задържим прероденото чудо!

 

 

---

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??