Дай ми, Боже, още време
да завърша своя стих.
Знам, на тебе не ти дреме –
тъпи рими сътворих!
Ала, шанс си чакам втори,
ти нали си справедлив?
Няма как да се повтори
явно моят рецидив!
Прошка и да искам вече
някак си е лицемерно.
Творчеството ми изтече
във халтурата наверно.
Та те моля преко сили:
не ме слагай във графата
на световните дебили.
Остави ме във играта
и ще видиш как веднага
аз, нещастният драскач,
в миг ще стана юначага,
всеизвестен чак до здрач!
© Георги Янков Всички права запазени
Той видиш ли се моли да пише стихове!!! Пиши, за което ти казах и ниско интелигентни моми ще бъдат влюбени в теб, нищо че ще си световен дебил:
Тя играта е за такава.
Стиховете просто плява.
Всяка крава си я получава.
Щастие такова обожава.
ЧНГ, Гецане.