22.11.2007 г., 11:49 ч.

Последна надежда 

  Поезия
567 0 2
Една-единствена сълза се стича в нощта.
Една душа, обгърната от самота...
Една личност, превърнала се в развалина,
живее в свят, изпълнен с омраза и тъга;
сама, протегнала безпомощно ръка,
търсейки капка топлина,
като самотната сияеща луна.
Безуспешни опити да върне съня,
безуспешни опити да избяга от реалността.
Крепи я само мисълта,
че един ден ще открие любовта.
Надява се това да не е една илюзия,
защото тогава ще настъпи краят,
ще остане без душа, ще потъне в ада.

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трогателен стих. Съкровен.
    С обич.
  • "Крепи я само мисълта,
    че един ден ще открие любовта." - Любов има за всеки!

    Много трогващ стих, прекрасен!6+
Предложения
: ??:??