Последната хапка
„Защото съдът е немилостив към този, който не е показал милост. Милостта тържествува над съда." - съборното послание на апостол Павел - 2:13
Достатъчно
голям ли е
размахът
на крилете
на
Справедливостта,
за да
повдигне
тромавото
туловище
на Закона?...
И
не е ли
зрънцето
Милосърдие
последната
хапка
Надежда
от опустошената
трапеза
на
Правосъдието?...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
ИНАЧЕ СПРАВЕДЛИВОСТ Е ДОСТАТЪЧНО!
Аз си мисля ,че правосъдие означава-справедливо отсъждане!
Парадокса е там ,че поти винаги е нещо друго!
БРАВО ВЪЛЧО!
ПАК УЦЕЛИ В 10-КАТА!