25.11.2007 г., 12:24 ч.

Последни думи 

  Поезия » Любовна
573 0 6

Къде? Нима за теб приключи всичко?
Нима е лесно да забравиш любовта?
Как? Нима за теб е толкоз лесно
да отхвърлиш, да подминеш обичта?

 

Не, има още огън в тебе, зная,
нека си дадем надежда в нощта.
Погледни ме, в очите ми има искри,
значи може да възкресим любовта...

 

Не... Нищо не свършва толкова лесно,
все още аз вярвам във нашта съдба.
Ела, потопи се във моята нежност,
ела, не свършва, сега се роди любовта...

 

 30.08.2007

 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??