25 nov 2007, 12:24

Последни думи 

  Poesía » De amor
578 0 6

Къде? Нима за теб приключи всичко?
Нима е лесно да забравиш любовта?
Как? Нима за теб е толкоз лесно
да отхвърлиш, да подминеш обичта?

 

Не, има още огън в тебе, зная,
нека си дадем надежда в нощта.
Погледни ме, в очите ми има искри,
значи може да възкресим любовта...

 

Не... Нищо не свършва толкова лесно,
все още аз вярвам във нашта съдба.
Ела, потопи се във моята нежност,
ела, не свършва, сега се роди любовта...

 

 30.08.2007

 

© Александра Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??