24.11.2009 г., 14:41 ч.

Последни стихове за теб 

  Поезия » Любовна
843 0 2

Стоя сама във мрака

отново с мисълта за теб,

но за щастието даже плаках,

затихва вече стон свиреп.

 

Бледнеят часове тъга,

съхранени в бели редове.

За сетен път прелиствам ги сега

и с болката сбогувам се.

 

Изписаните думи мрачни –

свидни стонове на любовта,

нашепват за история далечна,

оставила следа в света.

 

Някак в спомена живях,

след теб не знаех накъде

и беше ти изгубен блян...

Беше... ала вече не.

 

Душа застинала възкръсва,

стича се сълза мистична

и нежно потушава

искра, останала едничка.

 

Последни стихове за теб –

почти заглъхващи слова.

Последни мигове на скръб

и спомен, погребан в самота...

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никога не казвай, че е за последно, ще видиш, че не е.
    Не се старай да използваш перфектната рима, следи за правилен ритъм, така се губи харизмата на стихотворението. Поздрав!
  • Хареса ми стиха ти!!!
    Привет, Мартина!
Предложения
: ??:??