24.05.2007 г., 11:03 ч.

ПОСЛЕДНИЯ ЧАС 

  Поезия
607 0 1
                            ПОСЛЕДНИЯ  ЧАС

                  МАЙСКИЯ  ВЯТЪР
                           ПОВЯВА  МЕЧТИТЕ,
                  БИЕ  ЗВЪНЕЦЪТ
                           ПОСЛЕДЕН ЗА НАС...

                   ШУМНИ, ОМАЙНИ,
                            ГРЕЯТ  ОЧИТЕ,
                   ХАЙДЕ, ПОСЛЕДНО
                          ОТНОВО ВЪВ КЛАС!

                   КЛАСНАТА НАША,
                           С ПОСЛЕДНИ СЛОВА,
                   ЩЕ  ОСТАВИ СЛЕДИ,
                          ЩЕ  ПОМНЯТ СЪРЦА...

                   ЩЕ  ЛИТНЕМ СЛЕД МИГ,
                        ПО  ДРУМИ  РАЗЛИЧНИ...
                    СПОЛУКА, КЪСМЕТ,
                           С ДЕЛАТА НИ ЛИЧНИ!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??