12.06.2008 г., 22:36 ч.

Последно 

  Поезия » Любовна
439 0 2
 

Последно

 

Погледни ме.

Усмихни се.

Може би ти е за последно...

Аз си отивам...

Сърцето ме боли,

а ти не знаеш,

че вече е студено.

 

Прегърни ме.

Целуни ме.

Може би ти е за последно...

Аз си отивам...

А споменът горчи

и ти не знаеш,

че ме зове небето звездно.

 

Докосни ме.

Съхрани ме.

Може би за последно...

Аз си отивам...

До мен коленичи

ти сам разбираш -

туй не е нередно.

 

Не се плаши,

кажи ми

всичко онова, което си пропуснал за толкова години.

Аз ще мълча и ще те слушам -

за друго просто нямам вече сили...

© Галина Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??