5.08.2010 г., 13:51 ч.

Последно 

  Поезия » Любовна
768 0 13
Обичах те: живеещ под небето,
със всички други птици  на света.
А мястото до теб  било заето.
Отдавна!
И до край ще е така...
 
За дълго ти душата ми отне!
Каква ти беше
нуждата от нея?
Върви сега, и с Богом.
О, тръгни поне.
Виж!
Уча се
без тебе да живея.
 

© Цонка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??