Aug 5, 2010, 1:51 PM

Последно 

  Poetry » Love
773 0 13
Обичах те: живеещ под небето,
със всички други птици  на света.
А мястото до теб  било заето.
Отдавна!
И до край ще е така...
 
За дълго ти душата ми отне!
Каква ти беше
нуждата от нея?
Върви сега, и с Богом.
О, тръгни поне.
Виж!
Уча се
без тебе да живея.
 

© Цонка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??