7.12.2008 г., 17:21 ч.

Последно желание 

  Поезия » Философска
1105 0 20

 

Стаена в спалнята на мрака

една душа на глас ридай,

че няма сили да дочака

цвета на утринния рай.

 

А как жадува да прегърне

с усмивка първите лъчи

и слънцето с очи да зърне

преди сама да полети.

 

Но ето светлината идва,

изгряват първите лъчи,

ефирната и плът политва

в небето с обич да кръжи.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??