4.12.2007 г., 10:54 ч.

Последно наздраве! 

  Поезия » Друга
913 0 2
Последно наздраве!

Когато умреш, не ще скърбя!
Приятелю, когато починеш, няма да съжалявам!
Не ще заплача, сведа глава!
А с усмивка за сбогом аз ще ти помахам!

Приятелю, заради смъртта няма да посърна!
Случайността не ще проклинам нивга!
Ще запея и високо чаша ще вдигна,
в твоя чест, за последно аз да те прегърна!

И черното не ще да облека!
За мен този ден празник ще бъде!
Че живяхме двама, в Ада на таз земя,
но през Рая веч гордо ще тръгнеш!

Наздраве!

© Рефицул Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??