16.02.2007 г., 15:22 ч.

Последно сбогом 

  Поезия
805 0 2
Ще дойде ден и аз ще си отида,
ще кажа тихо "Сбогом" на света,
и ще заплача само за това:
щастлив, че не успях пред края да те видя..."

И ето, в този миг прилепват
една към друга клепките отровни,
и устните въздишка зла отронват,
последно "Сбогом" нежно ти нашепват.

Не виждам теб! Ще дойдеш ли изобщо?
Ще ме погледнеш ли в зелените очи?
Ще ми простиш ли? Виждаш как кърви
"Обичам те" - от устните - "Последно сбогом".

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??