12.04.2012 г., 12:35 ч.

Последно сбогом 

  Поезия
968 0 0

 

 

Защо жестока е съдбата

и от рано младите събира?

Защо прерязва им крилата,

защо тъй рано те умират?

 

Затихна твоята усмивка,

затвори очи за последно.

Това ли бе ти писано?

А нима това е редно?

 

Няма как да се намесим,

от Бога при нас да те вземем.

Остава ни само да се молим

за тебе нощем и денем.

 

Аз вярвам, че си на място

светло и чисто, и си щастлив.

Ние сме с теб, не забравяй!

Обичаме те! Почивай в мир!

 

 

 

                                       В памет на Асен Лупов

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??