10.03.2016 г., 23:07 ч.

Последно "сбогом" 

  Поезия » Любовна
324 0 2

Мираж ли бе? Или пък сън...

реалност ли? Не зная вече..

преплетени мечта и спомен

на дъното ме пак завлече.

И ето виждам-аз и ти 

един до друг стоим смирено,

в очите огън ни гори,

но сякаш гледаме се от далеко.

И чувствам как дъхът ми спира,

сърцето бие учестено..

ръцете твои ме обгръщат,

и зная- ще е за последно.

Една сълза се в миг отронва,

един глас шепне ми: "прости"...

целуваш ме, поглеждаш за последно

и тихо си отиваш ти.

 

© Периян Байрамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??