14.10.2015 г., 19:55 ч.

Послеслов 

  Поезия » Любовна
256 0 0

Послеслов


Аз пиша за нас тази песен
във топлата есенна нощ.
И в спомени скъпи унесен,
припомням си наш`та любов…

За нашата обич голяма;
за нашата велика любов;
за младостта, гдето я няма,
аз пиша сега послеслов!

За нашите малки раздяли…
За нашите мили писма,
за наш`та любов, оцеляла
на много висока цена…

Какво е любов без любима
в безсънните нощи разбрах!
Понеже в сърцето те имах,
аз нийде пред нищо не спрях

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??