9.04.2012 г., 12:17 ч.

Послеслов 

  Поезия » Любовна
542 0 4

Колко тъга и обич заедно тук

в последните думи на писмото,

падаща от лицето тежка като чук –

една сълза замести клеймото.

 

След раздялата в онзи подъл час

аз още съм сам, ти с нова любов –

за да не забравиш спомена за нас,

оставям ти този кратък послеслов:

 

Останеш ли сама, ела, ще бъда там –

ще дойда, дори и да не съм вече сам...

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??