Apr 9, 2012, 12:17 PM

Послеслов 

  Poetry » Love
544 0 4

Колко тъга и обич заедно тук

в последните думи на писмото,

падаща от лицето тежка като чук –

една сълза замести клеймото.

 

След раздялата в онзи подъл час

аз още съм сам, ти с нова любов –

за да не забравиш спомена за нас,

оставям ти този кратък послеслов:

 

Останеш ли сама, ела, ще бъда там –

ще дойда, дори и да не съм вече сам...

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??