30.06.2023 г., 6:15 ч.

Посока 

  Поезия » Философска
596 0 0

Пътят е един,

пътят е за двама,

пътят е за всички,

пътят време – няма.

 

Пътят е една посока,

има кръстопът

и пътят и истината и живота

пътят сам избираш ти.

 

Пътят е в ремонт,

пътят заобикаля,

пътят е с предимство,

пътят е с ограничение.

 

Пътят е еднопосочен,

пътят води само там,

пътят е двупосочен,

пътят води към дома.

 

Пътувам сам,

пътуваме двама,

пътуваме всички

...

        ... към посоката избрана...

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??