8.11.2009 г., 2:14 ч.

***(посока) 

  Поезия
1330 0 28



Късно е... дълго потеглям -

чака ме крив път, невървян.

Тъмно е вън. В мен е мръкнало.

А небето е бяло - 

сякаш топла тъга.

Най-предано води ме

измежду паднали клони,

минали стъпки и чужди листа

към вкъщи.

Не. 


У дома.









 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??