9.12.2010 г., 9:12 ч.

Посока 

  Поезия
649 0 7

И вятърът заметна ù косите

зад рамото,

 зад мрачния ù поглед...

обърса се в очите ù

  и викна: 

- Не ме прогонваш

 с тази бясна крачка.

А тя заплю го... плюеше

   насреща...

"Не ти говоря, ти си просто вятър...

      и не, че аз съм нещо друго,

освен момиче, носено от вятъра."


© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??