И вятърът заметна ù косите
зад рамото,
зад мрачния ù поглед...
обърса се в очите ù
и викна:
- Не ме прогонваш
с тази бясна крачка.
А тя заплю го... плюеше
насреща...
"Не ти говоря, ти си просто вятър...
и не, че аз съм нещо друго,
освен момиче, носено от вятъра."
© Искра Радева Николова All rights reserved.