31.10.2008 г., 22:52 ч.

Посоката на Първата Любов 

  Поезия » Любовна
583 0 8

Сега вървя по другата посока,

посоката на Първата Любов.

Ах,  как скърбя, че е далече

примамливо желаната мечта.

 

Защото тя е забранено вино,

което устните ми вкусват със наслада.

Приличащо на омайно биле,

упойва мъката ми до забрава.

 

И чувствам как душата се разтваря,

като свободна птица тя лети.

Облякла дрехата на ангел - бяла

- все по тоя път върви.

 

© Латинка-Златна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??