6.04.2017 г., 10:43 ч.

Посоки 

  Поезия » Друга
315 0 3

Над теб и мен е светло.
И е синьо.
И птиците ни в общото летят. 
Небето, то отгоре ни едно е.
Дали и хоризонтът е един и същ?

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Надежда въвежда: Ако ти виждаш това, което виждам аз, значи посоката е една.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??