2.11.2013 г., 12:46 ч.

Поспри, сърце 

  Поезия
606 0 5

Поспри за миг... Сърце, не си отивай.
Сънувай стих. И полет нежен, и окрилен.

Поспри се пак. Само пътьом си несретник.
Това е знак... онзи съдбоносен шепот.

Поспри се тук... Сърце, че ще заплача.
Нима е студ... щом тайно наближава здрача.

А аз съм вън. Разголен е така Всемира.
Вървя насън. И вътре наболява диря.

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??