30.01.2007 г., 0:08 ч.

Посребреното е сиво 

  Поезия
500 0 1
Посребреното е сиво,
Слънчево разлято,
Омайващо красиво,
Кресливо и лъжливо.

Посребреното е сиво,
Сдвоено и стаено,
Мило и бодливо,
Кат' виното тръпчиво.

Посребреното е сиво,
Ярко осветено,
Страстно и игриво,
Кат' сълза горчиво.

© Наталия Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??