18.10.2007 г., 11:27 ч.

Постой при мен 

  Поезия
760 0 24
Постой при мен
и нежно прегърни ме.
Докато птичките все още спят.
Прелей в сърцето ми живителните сили
и оставИ най-силния печат!

Ще нацелувам 
сластно твойте устни,
(от нощната омая обладана)
ще разпилея бисерни милувки,
разпръсната край тебе ще остана!

Не ме събирай.
Нека съм частици
до всяко ъгълче в любимата ни къща!
Дори и да съм цялата в ресници,
аз пак ще бъда все една и съща!

Не ме сглобявай!
Мислиш ли, че можеш
да залепиш прашинките в очите?
Две бисерчета в мидата да сложиш
и пак да ме обичаш без пощада!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??