10.09.2004 г., 21:18 ч.

Посвещение 

  Поезия
967 0 0

Ти-ангелски очи,
невинен поглед на дете.
В душата ми искри
лъчът на твоето небе.

Ти-истина съзиращ,
откриващ всичко без следа.
Спасяваш всеки миг умиращ,
защото не боиш се от смъртта.

Ти-сияние на радост
и усмивка от сълзи.
във теб живее вечна младост;
събуждаш хиляди мечти.

Ти-дъжд пороен,
донасящ топли мисли за дома.
За теб е всеки миг спокоен,
защото носиш мир и светлина.

Ти-същество неземно,
родило се в света ни крив,
благодаря ти,че си тъи вълшебно
и правиш всеки цвят красив!

© ВишнЯна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??