5.04.2011 г., 20:09 ч.

Посвещение 

  Поезия » Любовна
660 1 4

 

 


Аз съм гола и малка, и лоша,
аз съм дива и зла, и добра!
Не търси постоянство и гении в мене ти -
моят гений е Любовта!

 

 

 

 

Тя е силна и страстна, и огнена,
тя гори и живей всеки миг.
Нито ред има в нея, ни логика,
Не съди, а обичай ме ти!

 

 

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:e4680465

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??