30.12.2008 г., 19:04 ч.

Посвещение 

  Поезия » Любовна
876 0 1
Чета името на твърдата корица,
изписано с нежност, грижа,
личи колко много е обичал
авторът своята творба.
Неговата рожба в ръцете си държа,
а топлината ù в сърцето ми се влива.
Мислех, обикновена книга е това,
докато името си не видях гравирано...
"Посвещавам на моята жена
една прегръдка, обич и сълза"
И тъй на коленете ми лежи дете,
със стихове са изпълнени очите му,
поезията в него бе,
а на корицата името ми бе изписано.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??