„Харесвам как косата ти минава край ушите”
Смиф (Валентин Евстатиев)
На сина ми
Харесвам как отмяташ оня кичур,
немирно разпилял се по челòто.
Харесвам аромата ти и всичко,
което ми говори твоят поглед.
И кожата ти – бяла и прозрачна,
с рисунките на вените по нея.
А раменете ти са ми любими...
И пръстите ти – някак артистични...
Очите ти са... Не, не зная други,
които толкова да ме вълнуват...
Гордея се, че част от мене има
във клетките ти, в гените, в кръвта ти...
Нескромно е, но аз съм егоистка.
И радвам се нескрито и нарочно,
че в теб е продължението мое
и след смъртта ми в тебе ще ме има.
ЧЕСТИТ 30 РОЖДЕН ДЕН, ЛЬОНЯ!
© Нина Чилиянска Всички права запазени
Поздрави и от мен!!!