Усмивка ти ми подари.
И много хубави спомени.
Благодаря ти! На теб -
който разби тоя лед.
Дори небето да е мрачно,
на мен не ми е важно.
Защото аз си имам слънце.
Ето една истина-зрънце.
Цветя и дъги не са ми нужни.
На фона на това, те са скучни.
Ти накара сърцето да шепти
и очите да потънат в мечти.
Благодаря ти! Спасителю!
Вече ще те наричам Учителю,
защото ме научи как да живея,
без да спирам да копнея.
© Яна Всички права запазени