8.11.2012 г., 16:05 ч.

Посвещение 

  Поезия » Любовна
728 0 1

 

Сбогом обич, благодатна моя,

тъй далечна, безнадеждна.

Вярвах – ще се видим ний отново –

но веч отиде си и таз надежда.

 

Различни бяхме ние с теб,

а аз глупачка бях да вярвам,

че различията някой ден

ще са това, което ни сближава.

 

Желая ти да срещнеш някой

и по пътя да вървиш щастлив,

макар, обичайки, да вярвах,

че заедно по него ще вървим.

 

Сега си тръгвай от съзнанието ми,

тъй както тръгна си в онази сутрин.

Ще преглътна пак горчивите сълзи,

но този път последният ще бъде!

 

 

 

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??