7.04.2018 г., 3:21 ч.

Посветено 

  Поезия » Любовна
337 2 3

Да съм тук днес е мой собствен избор.

Сто посоки започват пред мен. 

Всяка крачка сега ще е изход. 

Но избирам си твойте ръце. 

 

Те небето ми цяло побират,

щом погледна към теб - и летя. 

Как да тръгна, когато намирам 

в тебе всичко, мечтано в света?

 

Позволи ми за миг да послушам

как животът се стеле край теб. 

И в уютен момент да се сгуша

като малко щастливо дете.

 

Ти товара вселенски повдигаш

от гърдите ми, час подир час. 

Ако всичките пътища имам, 

ще захвърля билет и компас. 

 

Планини и морета са нищо, 

чудесата са шум неразбран, 

ако мога пред мен да те виждам 

само миг. И в мига след това. 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, радвам се да споделя...
    🌷
  • Обичам да те чета, отново силен заряд. Поздрав!
  • Силата, красотата и истинността на собствения избор, браво!
Предложения
: ??:??