14.02.2008 г., 9:47 ч.

Посветено... 

  Поезия » Хумористична
952 0 21

                    На андрогенната ми половинка

 

 

Цял живот те търся.

Все се припознавам.

Аз ли много бързам,

ти ли закъсняваш?

 

Пак ще се разминем -

май си в небесата...

Аз ще си замина -

ти пък - на Земята...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??