18.01.2009 г., 10:58 ч.

Посветено 

  Поезия » Любовна
601 0 3

 

 

 

Душата ми е с пръсти от ефир.

А сърцето - допир на камбана.

Врата в сърцето ми не спира -

влез, не чакай от мен покана...

Ела с мене в дивия ми полет,

между тъмна земя и светло небе.

От зимен ден във нежна пролет

душата ми с мен ще те отведе...

 

01.52-18.01.09

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??