Jan 18, 2009, 10:58 AM

Посветено 

  Poetry » Love
602 0 3

 

 

 

Душата ми е с пръсти от ефир.

А сърцето - допир на камбана.

Врата в сърцето ми не спира -

влез, не чакай от мен покана...

Ела с мене в дивия ми полет,

между тъмна земя и светло небе.

От зимен ден във нежна пролет

душата ми с мен ще те отведе...

 

01.52-18.01.09

© Нели Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??