16.04.2010 г., 20:57 ч.

Посветено 

  Поезия » Любовна
999 0 2

ПОСВЕТЕНО


1. Чувствата си за тебе аз раздадох,

душата си на Дявола продадох,

отрекох се от себе си дори,

та щастлив да си.


2. Със усмивка посрещах ударите ти

и си затварях очите за гадните ти обиди,

забравях за агресията ти към мен,

а тя растеше с всеки изминал ден.


3. Аз обичах те и още те обичам,

но заради теб пред другите отричам.

,,Той не е за теб" - казват ми,

а от това да знаеш как боли!


4. Сърцето ми кърви на всяка стъпка,

защото ти моята любов потъпка.

Но аз вървя с вдигната глава

и вярвам, ще възтържествува любовта.


5. Казват, отредено е на всеки

голямата любов да намери.

Вярвам, че това за мен си ти,

но ще го осъзнаеш ли?!


6. И с примирие свеждам глава:

трябва ли толкова да боли от любовта?!

Но за теб на всичко съм готова,

дори на чашата с отрова.

© Кристиана Кръстанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??