23.12.2007 г., 11:53 ч.

Посветено на... 

  Поезия » Друга
779 0 4

Светлината на очите.

Без нея твоите очи няма да са същите!

Как искам да спра тази болка,

а не мога!

Сълзи се стичат от твоите очи,

а Аз се опитвам

да скрия моите сълзи сега,

но не успявам!

Искам да мога да ти дам

светлината на очите си

на ТЕБ,

но не мога!

Искам да мога да ти върна усмивката,

а не мога!

Сърцето плаче,

а болката остава!!!

 

© Сълза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??