2.12.2010 г., 15:44 ч.

Посветено на Любовта 

  Поезия
670 0 0

 

 

Когато те срещна –

до болка далечна

и изпълваща с близост Любов.

И когато отдам се на сладка болежка,

породена от грях за земните нов.

И когато във мен тишината настъпи

и сведа аз по детски очи...

 

О, тогава най-силно ще вярвам,

че невъзможно щастие се гради! 

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??