7.04.2012 г., 22:39 ч.

Посветено на любовта, която си отива 

  Поезия » Любовна
1000 0 1

Изтича между пръстите ми обичта,

която доблестно опитвах да запазя,

от вино се превръща във вода,

от болка се изменя на омраза.

 

Със сигурност виновник има,

сред нас е някъде… Дали съм аз ?

Угасващата обич мене ли проклина,

че често бърках я със страст?

 

Навярно чувства, че се губи спомена,

и нежелана е сега сред нас.

Тя търси други да сглобяват пъзела

спокойно – нежно, без следи от власт.

 

Те няма да я пуснат да си иде,

ще я запазят чиста, съвършено ясна,

те няма мислено да я проклинат,

дори когато любовта не им изнася.

 

Но тази обич със спестени клевети

и сума ти красиви обещания,

тя най-бързо се руши,

защото е лишена от страдания.

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??