9.10.2008 г., 20:39 ч.

Посветено на мойте деца! 

  Поезия » Друга
1352 0 4
 

Бог чу моята молба да

ме дари с дъщеря и то

не с една, а с две дори,

две прекрасни дъщери

с руси коси и сини очи.

 

Вие сте опора моя,

вие сте живота мой.

Осмислихте моите дни

и запълнихте сърцето ми.

 

Отгледах ви с любов голяма,

такава, каквато притежава

само мама. Нощ и ден над

вас бдях и като орлица аз бях.

 

Но знам, че ще дойде ден,

когато ще отлетите от мен.

На друго място ще свиете

гнезда, но нека във вашите

сърца винаги има топлина.

 

Бъдете достойни, мои деца,

носете с гордост името

ЖЕНА и никога не падайте

на колена.

 

По пътя труден и нелек

ще ви закрилям аз и

нека Бог винаги е с вас,

защото той е над всички нас.

 

И помнете едно, че животът е

огромно колело, което бавно

се върти и щастието ще ви озари,

само когато сте разумни, мъдри и добри!

 

© Йорданка Серафимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво данчето71! Хубаво е човек да се радва на децата си,но...някой ден,наистина ще отлетят и тогава ще ни боли!Но...нека са живи и здрави всички деца на света!
  • Браво, Дани!
    Това е най-хубавия дар за децата ти, майчината любов и женското достойнство!
  • щастието ще ви озари,
    само когато сте разумни, мъдри и добри!

    Прекрасен завет!!!
    Истинска обич, майчина обич!!!
    Просълзих се...
    Прегръдка!
  • Майчице свята...
    http://www.vbox7.com/play:a786a6e1
    Насълзи ме, Дани!
Предложения
: ??:??