7.09.2006 г., 17:03 ч.

Пося съмнение 

  Поезия
504 0 2
Пося съмнение в мен
и жегна ме страха-
да не те загубя,
да не сгреша
и от ревност да поема
по грешният път на недоверието-
да убия вярата помежду ни с лека ръка...
Пося съмнение
и дори не разбра,
че заболя в душата,
че я звладя страха!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??