12.06.2010 г., 13:33 ч.

Поточе 

  Поезия » Философска
728 0 6

Аз съм поточе.

Тя ме заточи.

Стана ми топло.

... нейният вопъл.

 

Аз й разказвам.

Тя забелязва.

Аз утолявам.

Тя причинява.

 

Аз получавам.

Тя замълчава.

Аз се разпадам.

Тя се разраства.

 

Аз продължавам.

Тя устоява.

Аз съм река...

и Тя ме позна.

© Любомира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??