12 jun 2010, 13:33

Поточе 

  Poesía » Filosófica
726 0 6

Аз съм поточе.

Тя ме заточи.

Стана ми топло.

... нейният вопъл.

 

Аз й разказвам.

Тя забелязва.

Аз утолявам.

Тя причинява.

 

Аз получавам.

Тя замълчава.

Аз се разпадам.

Тя се разраства.

 

Аз продължавам.

Тя устоява.

Аз съм река...

и Тя ме позна.

© Любомира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??