14.02.2020 г., 10:47 ч.

Потокът 

  Поезия
398 0 0

 

Началото е бързо:
идваш някак от небето.
Животът грабва те веднага,
ставаш капка от морето.
 

Потокът на живота,
част от него си сега.
Веднага грабва те въртопа
на забързаната същина.
 

Капките се смесват.
Заедно се движат.
Съдбите си преплитат
и към края те политат.
 

А потокът не пресъхва,
вечно пълен си седи,
защото когато капките умират,
навън започва да вали!

© Александър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??