11.12.2016 г., 23:30 ч.  

Потопи се в моя огън 

  Поезия » Любовна
454 1 7

Огньовете ми парят в мак,

причината ми там е неприлична.

В приумици е моят мрак,

но към него аз съм безразлична.

Приютила съм в кръвта си страст,

която вените до пръсване издува.

Сега събличай тази топла сласт,

защото жаждата ти тя жадува.

И щом почувствал си се уморен

от тази страшна адска жега,

потопи се в огъня ми вдъхновен –

грабни си още малко нега!

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??